Henkilöstöhallinnon ohjelmistot

Henkilöstöhallinnon ohjelmistomme kattaa vuorosuunnittelun, työajanseurannan sekä palkanlaskennan. Asiakkaille tarjoamamme Planfox-ohjelmisto yhdistää koko henkilöstöhallinnon prosessin saumattomasti. Henkilöstöä ei voi johtaa tehokkaasti, ellei kaikki tarvittava tieto ole helposti saatavilla.

Kaikki tieto samassa HR-järjestelmässä

Kehitämme jatkuvasti henkilöstöhallinnon ohjelmistojamme asiakkailta saamamme palautteen pohjalta. Kun valitset Panasoftin kumppaniksesi, voit luottaa palvelun laatuun ja asiantuntijoidemme kokemukseen.

Panasoftin toimialat

Kokonaisvaltaisen henkilöstöhallinnon ohjelmiston ohella, tarjoamme palkanlaskentaa myös ohjelmistostamme irrallisena palveluna.
Palkanlaskennan palvelut ovat Panasoftin kilpailuvaltti.

Tutustu henkilöstöhallinnon palvelutarjontaamme tarkemmin alta! 

Vuorosuunnittelu

Tarve tehostaa työvuorosuunnittelua ja työvoimaresurssien käyttöä on suurin syy valita Panasoftin tuotteet. Vuorokierto, poissaolot, sairaslomat, työaikasaldot ja muut merkinnät – kaikki raportoidaan järjestelmän kautta helposti ja vaivattomasti.

Työajanseuranta

Työajanseuranta on hyvin tehtynä vaivaton, sekä työntekijän että työnantajan aikaa säästävä toimenpide. Tieto työvuoroista kulkee vuorosuunnittelusta työntekijälle ja toteumat palkanlaskentaan. Saumattomasti, tien päältä tai konttorista.

Palkanlaskenta

Panasoftin valttina on palkanlaskenta ja olemme ylpeitä palvelumme tasosta. Järjestämme palkanlaskennan joko osana henkilöstöhallinnon ohjelmistokokonaisuutta tai erillisenä palveluna. Sinun tarpeesi mukaan.