Toimialat

Panasoftin ohjelmistolla työvoimaresurssien hallinta ja työajanseuranta on vaivatonta sekä pitkälle automatisoitua.

Syvin osaamisemme on henkilöstöhallinnossa. Päätoimialamme on alusta saakka ollutmerihenkilöstön henkilöstöhallinnon ratkaisuissa, mutta ohjelmistoratkaisumme kattavat myös työajanseurannan ja henkilöstöohjelmistot myymäläketjujen tarpeisiin. Ohjelmistojamme on käytössä lisäksi kaikissa suurimmissa sairaaloissa, monissa taloyhtiöissä ja huoltoliikkeissä.  

Autoliikkeet

Henkilöstöhallinnon ohjelmistojen lisäksi tarjoamme maahantuojille ajoneuvojen veroilmoitusten tekoon suunniteltua palvelua. Palvelussa hoituu veroilmoitusten teon lisäksi esittelyajoneuvojen ja hinnastojen hallinta.

Myymäläketjut

Myymäläketjujen henkilöstönhallinnossa saumaton tiedonkulku on tärkeää – suunnittele ja jaa tieto työvuoroista helposti asianomaisille. Työvuorosuunnittelu, tuntikirjaukset, matkakulut ja palkanlaskenta – Panasoft hoitaa kaiken tämän.

Varustamot

Merellä työskenneltäessä henkilöstön hallinta poikkeaa työskentelystä maalla. Merenkulun ja varustamoiden poikkeavat työehtosopimukset, käytännöt ja määräykset on integroitu Panasoftin henkilöstöhallinnon järjestelmään.