Varustamot

Merellä työskenneltäessä henkilöstön hallinta poikkeaa työskentelystä maalla. Merenkulun ja varustamoiden poikkeavat työehtosopimukset, käytännöt ja määräykset on integroitu Panasoftin henkilöstöhallinnon järjestelmään.

Markkinajohtaja merellä

Toimialatuntemuksemme merenkulun ja varustamoiden henkilöstöhallinnosta on vertaansa vailla. Olemme markkinajohtaja Itämerellä ja isoimpia asiakkaitamme ovat suuret varustamot kuten Tallink Silja sekä Finnlines. Kokemus tuo varmuutta ja kokonaisvaltaisessa palvelutarjonnassa otamme huomioon merenkulun toimialan erityistarpeet. 

 

Varustamoiden ja merenkulun henkilöstöhallinnon palvelun tarjoajana Panasoftin valttina on henkilöstötietojen virtaaminen koko järjestelmän läpi, aina rekrytoinnista palkanlaskentaan. Luovu lepoaikojen Excel-kirjauksista! 

 

Integroi merenkulut TES – automatisoi lepoaikojen seuranta 

Merellä työskenneltäessä henkilöstön hallinta poikkeaa työskentelyyn maalla. Työnantajan vastuut muuttuvat, kun työpäivän päätyttyä miehistö ei pääse kotiin, vaan lepoajat vietetään laivalla. Merenkulun ja varustamoiden poikkeavat työehtosopimukset on integroitu Panasoftin henkilöstöhallinnon järjestelmään. 

Merenkulun turvallisuus osana henkilöstöhallintoa

Panasoftin ohjelmisto soveltuu turvallisuusmääräysten seurantaan ja dokumentointiin.  Laivoilla ja rahtialuksilla on järjestettävä määräajoin pakolliset turvallisuusharjoitukset, jotka tulee myös dokumentoida. Panasoftin ohjelmistolla kaikki henkilöstöhallinnon tiedot on helppo dokumentoida. 

Hätätilanteiden varalle, pelastusasemat tulee olla nimetty jokaiselle työntekijälle. Lisäksi työntekijöiden tulee tietää oma rooli turvaorganisaatiossa.  

Panasoft mukana kouluttamassa 

Panasoft tekee yhteistyötä merenkulun ammattilaisten kouluttamiseksi. Kymen Ammattikorkeakoulu luottaa Panasoftin ohjelmistoon ja kouluttaa Merenkulun IT -kurssilla opiskelijoita merenkulun ja varustamoiden henkilöstöhallintoon Panasoftin ohjelmiston avulla. Kurssi kuuluu merikapteenien koulutuskokonaisuuteen. 

Tutustu henkilöstöhallinnon ohjelmistoomme