Myymäläketjut

Myymäläketjujen henkilöstönhallinnossa saumaton tiedonkulku on tärkeää – suunnittele ja jaa tieto työvuoroista helposti asianomaisille. Työvuorosuunnittelu, tuntikirjaukset, matkakulut ja palkanlaskenta – Panasoft hoitaa kaiken tämän.

Jaa tieto työvuoroista helposti

Myymäläketjujen henkilöstönhallinnossa saumaton tiedonkulku on tärkeää. Henkilöstöhallinnossa on tiedettävä myymälöiden työvoimaresurssin tarve sekä henkilöstön saatavuus. Kun työvuorot löytyvät kaikille avoimesta järjestelmästä, ei työvuorolistoja tarvitse enää printata kahvihuoneen seinälle.  

Optimoi työvoimakustannukset järkevästi

Työvoimakustannusten optimointi takaa myymäläketjun yksiköiden parhaan tuottavuuden. On tutkittu, että myymäläketjujen investoidessa henkilöstöhallinnossaan kustannusoptimoinnin kehittämiseen, on saavutettu paras tuotto sijoitetulle pääomalle. 

Kun tieto kulkee nopeasti, poissaolot pystytään paikkaamaan

Vähittäiskaupan henkilöstöhallinnon onnistuminen nojaa suurelta osin säntilliseen vuorosuunnitteluun. Kun myymäläketju työllistää suuren määrän ihmisiä, henkilöstöhallinnon haasteita ovat sairastapaukset ja poissaolot.  

Tiedon käytettävissä olevasta työvoimasta on kuljettava kaikille. Lähijohtajan tai HR:n tulee löytää sairaustapauksen tai muun poissaolon vuoksi tuuraava työntekijä järjestelmästä helposti ja nopeasti. Panasoftin ohjelmistolla henkilöstöhallinnon sisäinen viestintä nopeutuu ja sijaisten kutsuminen töihin hoituu vaivattomasti. 

Panasoftilla on pitkä historia myymäläketjujen henkilöstöhallinnosta. Vuosien varrella kehitetystä Planfox-ohjelmistostamme löytyy kaikki tarvittavat toiminnallisuudet vähittäiskaupan tarpeisiin.

Tutustu henkilöstöhallinnon ohjelmistoomme